Son dakika… Bugün hava nasıl olacak? 8 il için sağanak, sel ve su baskını uyarısı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 02:41

Son dakika… Bugün hava nasıl olacak? 8 il için sağanak, sel ve su baskını uyarısı

Son dakika haberine göre, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Eskişehir’in doğusu, Kastamonu, Karabük, Bolu’nun doğusu ve Çorum’da çok kuvvetli yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ani sel ve su baskınlarına karşı uyardı.

Son dakika… Bugün hava nasıl olacak? 8 il için sağanak, sel ve su baskını uyarısı
Son Güncelleme :

01 Eylül 2021 - 10:05

3120 Okuma

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara ve Kastamonu başta olmak üzere 8 ile kuvvetli yağış ve sel uyarısı yaptı. MGM’den yapılan uyarı şöyle:

“Yapılan son değerlendirmelere göre; 01.09.2021 Çarşamba günü öğlen saatlerinden sonra Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Eskişehir’in doğusu, Kastamonu, Karabük, Bolu’nun doğusu ve Çorum çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

AFAD’DAN DA UYARI GELDİ

AFAD da Twitter hesabından şu mesajı paylaştı:

“Bugün öğle saatlerinden sonra Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Eskişehir’in doğusu, Kastamonu, Karabük, Bolu’nun doğusu ve Çorum’da kuvvetli yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun.”

BİR UYARI DA ANKARA VALİLİĞİ’NDEN

Ankara Valiliği, kentte beklenen sağanak yağış nedeniyle vatandaşlara tedbirli olma çağrısı yaptı.

“Yapılan son değerlendirmeye göre; 1 Eylül Çarşamba günü ilimizin kuzey kesimlerinde görülecek yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağışların meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.