Haluk Levent koronavirüse yakalandı: Şaşkınlık içerisindeyim | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 22:02

Haluk Levent koronavirüse yakalandı: Şaşkınlık içerisindeyim

Şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Levent ifade ettiğine göre hastalığı aşı olduğundan dolayı kolay geçiriyor.

Haluk Levent koronavirüse yakalandı: Şaşkınlık içerisindeyim
Son Güncelleme :

01 Eylül 2021 - 21:37

2090 Okuma

Türkiye’nin en çok güvenilen isimlerinden biri olan Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüs testinin pozitif çıktığını ancak iki doz aşısını olduğu için hastalığı hiçbir semptom yaşamadan geçirdiğini açıkladı. Moskova’ya konserler öncesinde provalar için gidecek olan Levent, gitmeden önce zorunlu tutulan PCR testini yaptırdı ve çıkan sonuca kendisi de şaşırdı.

KOVİD OLMADIĞIMA YEMİN EDEBİLİRİM AMA İSPATLAYAMAM

Twitter’dan bir video paylaşan Levent, “Canlarım bugün Moskova’da Rus Kızılordu ile provalar yapacaktım. Gelecek ay konserlerim var ama olmadı gidemedim Moskova’ya. Dünden yaptırdığım PCR testi pozitif çıkmış. Ben de inanamıyorum şaşkınlık içerisindeyim. Kovid olmadığıma yemin edebilirim ama ispat edemem. Bu yüzden birkaç gün dinlenmem gerekecek. Doktor 2 kez aşı olduğumdan dolayı böyle sağlıklı ve hafif atlattığımı söylüyor. Hiç değişen bir şey yok. Ama yine de birkaç gün konserlerim vardı ertelenecek. Sizlerle paylaşmak istedim” açıklamasında bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.