Şanlıurfa’da korkunç cinayet: Tartışığı eşini boğarak öldürdü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 13:54

Şanlıurfa’da korkunç cinayet: Tartışığı eşini boğarak öldürdü

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde tartıştığı karısını boğan kişi, tutuklandı. Öte yandan, 7 çocuk annesi Hediye T’nin cenazesinin dün gece yakınları tarafından Şanlıurfa Adli Tıp Kurumundan alınarak kent merkezinde defnedildiği öğrenildi.

Şanlıurfa’da korkunç cinayet: Tartışığı eşini boğarak öldürdü
Son Güncelleme :

31 Ağustos 2021 - 13:19

1370 Okuma

Selçuklu Mahallesi’nde dün tartıştığı eşi Hediye T’yi (40) başını kovaya sokarak boğduktan sonra polise teslim olan Ahmet T’nin (46) Aşayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen Ahmet T, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Öte yandan, 7 çocuk annesi Hediye T’nin cenazesinin dün gece yakınları tarafından Şanlıurfa Adli Tıp Kurumundan alınarak kent merkezinde defnedildiği öğrenildi.

Eyyübiye ilçesindeki ikametlerinde dün Ahmet T. ile eşi Hediye T. arasında çıkan tartışma sonrası Ahmet T, ellerini bağladığı eşini başını kovaya sokarak boğmuş daha sonra durumu polise bildirerek teslim olmuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.