Kızının gözü önünde eşini bıçakladı! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 12:29

Kızının gözü önünde eşini bıçakladı!

Bursa’da uzaklaştırma kararı bulunan Necati G. (40), kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşi Ebru G.’yi (38) kızı D.G.’nin (14) yanında kalbinden bıçakladı. Ebru G. ağır yaralanırken, olay yerinden kaçan şüpheli ise yakalanarak gözaltına alındı.

Kızının gözü önünde eşini bıçakladı!
Son Güncelleme :

31 Ağustos 2021 - 21:48

1370 Okuma

Bir çocuk annesi Ebru G., geçimsizlik yaşadığı eşi Necati G. hakkında mahkeme kararıyla uzaklaştırma kararı aldırdı. Kararı ihlal eden Necati G., bugün Ebru G.’nin yaşadığı 6. Yayla Sokak’taki eve geldi. İkili, 14 yaşındaki kızları D.G.’nin yanında kıskançlık yüzünden tartışmaya başladı. Necati G. mutfaktan aldığı bıçağı Ebru G.’nin kalbine sapladı. Ebru G. kanlar içinde yerde kalırken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı.

Annesi gözleri önünde bıçaklanan D.G. çığlık atarak, komşulardan yardım istedi. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ebru G., sağlık ekipleri tarafından olay yerindeki yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla özel bir hastaneye sevk edildi.

Bu sırada polise eli kanlı bir kişinin Kemerçeşme Mahallesi’ne doğru koştuğu ihbarı yapıldı. İhbarı değerlendiren ekiplerin yakaladığı kişinin Necati G. olduğu ortaya çıktı. Şüpheli işlemleri için emniyete götürüldü. Öte yandan yaralı Ebru G.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.