BAYINDIR’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 20:34

BAYINDIR’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

BAYINDIR’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI
Son Güncelleme :

31 Ağustos 2021 - 17:28

800 Okuma

 

30 Ağustos Zafer Bayramının 99.yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Gaziler, kamu kuruluş amirleri, sivil toplum ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı törende Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kaymakamlık makamına geçildi ve Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk ve Belediye Başkanı Uğur Demirezen tebrikleri kabul etti.

Bayındır Belediyesi Fener Alayı Düzenledi

Akşam da Bayındır Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zefer Bayramı münasebetiyle fener alayı düzenlendi. Atatürk Anıtı önünde başlayan fener alayı yürüyüşüne Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Başkan Yardımcısı Osman Kadan, Kamu kuruluş amirleri, siyasi parti  ve sivil toplum temsilcileri, Bayındırlılar katıldı. Atatürk Anıtı önünden başlayan yürüyüş Atatürk Caddesi ve  Menderes Bulvarı üzerinde devam ederek Belediye binası önünde son buldu. Yürüyüşe Bayındırlılar yoğun katılım gösterdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.