Seferihisar U 11 Teos 30 Ağustos Zafer Kupası nı Altay kazandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 13:35

Seferihisar U 11 Teos 30 Ağustos Zafer Kupası nı Altay kazandı

Seferihisar U 11 Teos 30 Ağustos Zafer Kupası nı Altay kazandı
Son Güncelleme :

30 Ağustos 2021 - 1:07

1570 Okuma

İzmir’de Seferihisar Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Güzelyalı Spor Kulübü tarafından düzenlenen “Seferihisar U 11 Teos 30 Ağustos Zafer Kupası”nda Altay şampiyon oldu.

Seferihisar İzzet Gül Stadyumu’nda kent genelindeki 11 takımın katılımıyla 3 gün süren müsabakaların finalinde Altay Spor Kulübü ile Karşıyaka Spor Kulübü karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı 1-0 kazanan Altay şampiyon olurken, Karşıyaka Spor Kulübü ikinci, Altınordu Spor Kulübü de üçüncü oldu.

Organizasyonda, kupa ve madalyalar Güzelyalı Spor Kulübü Başkanı Afşin Dalgıç tarafından futbolculara verildi.

Dalgıç, yaptığı konuşmada, “Güzel bir turnuva gerçekleştirdik. Katılanlara teşekkür ediyor, hepsini kutluyorum. Turnuvayı geleneksel hale getirmek istiyoruz.” dedi.

Turnuvadaki tek kadın futbolcu olan Bornova Spor Kulübü sporcusu 11 yaşındaki Ela Tong, “Futbolu çok seviyorum ve kız arkadaşlarımın da daha çok futbola ilgi duyması için örnek olmak istiyorum.” diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı / Cemrecan Tutar

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.