Ordu’da 14 yaşındaki çocuk katliam yapmıştı! İşte yaralı kurtulan babanın ilk ifadesi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 05:34

Ordu’da 14 yaşındaki çocuk katliam yapmıştı! İşte yaralı kurtulan babanın ilk ifadesi

Ordu’nun Korgan ilçesinde fındık toplamak istemeyen 14 yaşındaki F.Y. ailesine kurşun yağdırarak annesi, ağabeyi ve anneannesi öldürdü. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan polisi memuru baba Cemalettin Yalpı, ilk ifadesinde “Beylik tabancamı gardıroba saklamıştım, nasıl aldı bilmiyorum” dedi.

Ordu’da 14 yaşındaki çocuk katliam yapmıştı! İşte yaralı kurtulan babanın ilk ifadesi
Son Güncelleme :

30 Ağustos 2021 - 16:03

2060 Okuma

Olay, 28 Ağustos’ta Korgan ilçesinde bağlı Tepe Mahallesi’nde meydana geldi. 14 yaşındaki F.Y., fındık toplaması için ısrar eden ailesine kurşun yağdırdı. Polis babasının tabancası ile annesi Rahime Yalpı, ağabeyi Murat Yalpı ve anneannesi Cennet Gedek’i öldüren F.Y. babası Cemalettin Yalpı’yı da yaraladı.

“BEYLİK TABANCAMI GARDIROBA SAKLAMIŞTIM”

F.Y. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, polisi memuru babanın tedavisi sürüyor. Hayati tehlikeyi atlatan Cemalettin Yalpı’nın, ilk ifadesinde “Beylik tabancamı gardıroba saklamıştım, oğlum nasıl aldı bilmiyorum” dediği belirtildi. Cemalettin Yalpı’nın daha sonra detaylı ifadesine başvurulacak.

Ordu'da 14 yaşındaki çocuk katliam yapmıştı! İşte yaralı kurtulan babanın ilk ifadesi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.