Gaziemir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda dayanışma kahvaltısı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 16:47

Gaziemir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda dayanışma kahvaltısı

Gaziemir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda dayanışma kahvaltısı
Son Güncelleme :

30 Ağustos 2021 - 15:58

750 Okuma

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı dolayısıyla belediye tarafından yaşama geçirilen restoran ve kafeterya hizmet veren Porta Gaziemir’de dayanışma kahvaltısı düzenledi.

Başkan Halil Arda ile eşi Deniz Arda’nın ev sahipliği yaptığı etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernekler ve muhtarlar katıldı.

Porta Gaziemir’de düzenlenen kahvaltıda konuşan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Büyük Taarruz’un 99. yılında sizleri ağırlamaktan son derece mutluyum, kıvançlıyım. Büyük Taarruz, bizim gibi mazlum ülkelere ışık olmuştur. Birçok millet bizim savaşımızdan öykünmüştür, ülkelerini kurtarmak için mücadeleler vermiştir. İlber Ortaylı’nın dediği gibi Büyük Taarruz zaferle sonuçlanmasaydı İstanbul’u turist gibi gelip gezer giderdik.  Milletimizin bağımsızlığı için mücadele etmiş, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, gazilerimizi ve şehitlerimizi özlemle saygıyla anıyorum. En büyük bayramlarımızdan biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı hepimize kutlu olsun” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.