İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Yentür, Bergama Belediye Başkanı Koştu ile bir araya geldi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 17:55

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Yentür, Bergama Belediye Başkanı Koştu ile bir araya geldi

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Yentür, Bergama Belediye Başkanı Koştu ile bir araya geldi
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2021 - 10:55

1220 Okuma

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan Dr. Murat Mücahit Yentür, ilk ilçe ziyaretini Bergama‘ya gerçekleştirdi.

Ziyaretinde Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ile bir araya gelen Yentür, yeni öğretmenevi, meslek lisesi ve yeni yapılacak derslikler ile ilgili görüştü.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Başkan Koştu, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemize vizyon projelerle dev yatırımlar kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. İki yıl içerisinde yaklaşık 300 milyon lira değerinde yatırımlarla Bergama’mızın buluşmasını sağladık. Eğitim alanında da ilçemizin ihtiyacı olan yeni okul ve yatırımlarla şehrimizi imar etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı / Mehmet Ezgin

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.