‘Afgan halkı geçmişteki zorlukları yaşamasın diye’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 13:30

‘Afgan halkı geçmişteki zorlukları yaşamasın diye’

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, milletvekilleri ve yöneticilerin katılımıyla partisinin Adana İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Bosna Hersek’teki resmi temaslarının önemine işaret etti.

‘Afgan halkı geçmişteki zorlukları yaşamasın diye’
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2021 - 10:51

1280 Okuma

Türkiye’nin Balkanlar’daki rolünü anlatan Çelik, “Türkiye’nin, Balkanlar’da barışın koruyucusu olduğu net bir şekilde gözüküyor. Sayın Cumhurbaşkanımız dün Bosna Hersek’teydi. Başçarşı’da nasıl karşılandığını hep birlikte gördük” dedi.

DEMOKRATİK SEÇİM GÖZÜKMÜYOR

Çelik, Afganistan üzerine de, “Orada tabii ki demokratik seçim gözükmüyor. Taliban ile görüşeceğiz. Afgan halkı geçmişte yaşadığı zorlukları yaşamasın diye. Kadın haklarına saygı mesajlarımızı söylüyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.