Zafer Kupası Selçuk ta | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 09:16

Zafer Kupası Selçuk ta

Zafer Kupası Selçuk ta
Son Güncelleme :

28 Ağustos 2021 - 11:30

2270 Okuma

Selçuk Belediyesinin ev sahipliğini yapacağı Uluslararası 30 Ağustos Zafer Kupası Açık Yelken Yarışları, 28 Ağustos’ta Selçuk Pamucak Sahili’nde başlıyor. Organizasyon, Türkiye Yelken Federasyonu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenleniyor.

Pamucak Sahili, Selçuk Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri arasında yer alan Uluslararası 30 Ağustos Zafer Kupası Açık Yelken Yarışları ile ilk kez yelken yarışlarına ev sahipliği yapacak. Yelken yarışlarına birçok yelken kulübünden katılan yaklaşık 120 sporcu, 12 farklı kategoride Zafer Kupası için yarışacak. 3 gün sürecek yarışların ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Yelken Yarışları Kupa Töreni düzenlenecek. – İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.