Karşıyaka da Mehmet de gitti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 07:25

Karşıyaka da Mehmet de gitti

Karşıyaka da Mehmet de gitti
Son Güncelleme :

28 Ağustos 2021 - 16:04

1890 Okuma

TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta transfer yasağını kaldırmaya çalışırken şimdiden 7 takviye yapan Karşıyaka, kalecilerden Mehmet Aksoy‘la da yollarını ayırdı. Kadrosunu Manisa FK’dan 28 yaşındaki kaleci Yusuf Balcıoğlu ve Turgutluspor’dan profesyonel lig maçı tecrübesi olmayan 21 yaşındaki file bekçisi Yunus Yağız’la takviye eden Karşıyaka, kalecilerden Efe’den sonra Mehmet’ten de kulüp bulmasını istedi. 

Mehmet’in vedasıyla geçen sezondan bu yana yeşil-kırmızılıların altyapı patentli kadrosundan ayrılan isim sayısı 14’e yükseldi. 23 yaşındaki Mehmet, Karşıyaka’da 2017-2018 sezonunda 2’nci Lig’de 3, 2019-2020 sezonunda 3’üncü Lig’de 6, geçen sezon da 3 maçta kaleyi korumuştu. Transfer yasağını geçici olarak kaldırmak için sayılı günleri kalan Karşıyaka, 8 Eylül’de bitecek transfer dönemi öncesi bu hafta tahtayı açmaya çalışacak.

– İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.