Ümit Özdağ Zafer Partisi’ni resmen kurdu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 05:06

Ümit Özdağ Zafer Partisi’ni resmen kurdu

Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın başkanlığındaki Zafer Partisi’nin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı’na sunuldu.

Ümit Özdağ Zafer Partisi’ni resmen kurdu
Son Güncelleme :

27 Ağustos 2021 - 14:19

1480 Okuma

İçişleri Bakanlığı’na giden Özdağ, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu: “Bilim, birlik, barış diyerek Türkiye’yi dolaşmaya devam edeceğiz ve bugün (dün) 26 Ağustos Anadolu’ya gelişimizin 950. yılı. Büyük Taarruz’un 99. yılında partimizi kuruyoruz. Türkiye’ye, büyük Türk milletine, Türk dünyasına hayırlı olmasını diliyoruz.” Zafer Partisi’nin kuruluşu ile birlikte parlamentoda temsil edilen siyasi parti sayısı 14’e yükseldi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.