Bakan Koca’dan sağlıkta şiddete tepki: Açıklanabilir yanı yok | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 15:05

Bakan Koca’dan sağlıkta şiddete tepki: Açıklanabilir yanı yok

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Burdur Devlet Hastanesi’nde hasta yakınlarının sağlık çalışanlarına yönelik saldırısına ilişkin,

Bakan Koca’dan sağlıkta şiddete tepki: Açıklanabilir yanı yok
Son Güncelleme :

23 Ağustos 2021 - 12:00

1240 Okuma

Bakan Koca, dün akşam Burdur’da çocuklarına enjeksiyon yaptırmak için hastaneye gelen ailenin, acil servisteki hemşirelere ve güvenlik görevlilerine saldırdığı olaya ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı.

Bakan Koca paylaşımında, olayla ilgili Burdur İl Sağlık Müdürlüğü’nden kendisine gelen bilgi notunu da paylaşarak, “Bir sonraki hastayla ilgilenmek yerine darp raporu hazırlatmak? Hasta şikâyeti dinlemek yerine polis merkezine ifade için gitmek? Açıklanabilir yanı yok. Toplum bizimle. Adaletin takipçisiyiz. Aşağıdaki rapor, Burdur İl Sağlık Müdürlüğü’müzden geldi. Yargıya, 84 milyona sunuyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.