Son dakika… Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pansiyonlarımıza 5872 destek personeli alınacak | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 02:54

Son dakika… Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pansiyonlarımıza 5872 destek personeli alınacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı pansiyonlarda kalan öğrencilerimizin daha iyi hizmet alabilmeleri için personel sayısını artırma kararı aldık. Pansiyonlarımıza 5 bin 872 yeni aşçı ve yardımcı destek personeli alınacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Son dakika… Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pansiyonlarımıza 5872 destek personeli alınacak
Son Güncelleme :

22 Ağustos 2021 - 18:51

1850 Okuma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı pansiyonlarda kalan öğrenciler için aşçı ve yardımcılarının işe alınacağını açıkladı.

Twitter’dan yaptığı açıklama ile detayları açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrenci pansiyonlarında personel sayısının artırılacağını söyledi.

Erdoğan toplamda 5872 kişinin işe alınacağını belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.