İzmir de belediye otobüsünde yangın | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 01:13

İzmir de belediye otobüsünde yangın

İzmir de belediye otobüsünde yangın
Son Güncelleme :

17 Ağustos 2021 - 17:20

1090 Okuma

İZMİR’de, belediye otobüsünün motor kısmında yangın çıktı. Yolcularının tahliye edildiği otobüsteki alevler, şoför tarafından yangın söndürme tüpüyle söndürüldü. 

Tınaztepe-Lozan seferini yapan, 470 hat numaralı ve 35 AVS 891 plakalı, Gürkan Şenbaş yönetimindeki belediye otobüsünün motor bölümünde, saat 15.30 sıralarında, yangın başladı. Çankaya semti Kent Müzesi durağından hareket edildiği sırada patlama sesiyle birlikte yangının başladıktan sonra otobüsteki 15 yolcu indirildi. Şenbaş, ardından araçta bulunan yangın söndürme tüpünü alarak, alevleri söndürdü. İhbarla gelen itfaiye ekipleri de soğutma çalışması yaptı. Yaralananın olmadığı yangınla ilgili polis, soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Davut Can

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.