Baraj göletinde boğulan çocuğun cesedi çıkarıldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 22:22

Baraj göletinde boğulan çocuğun cesedi çıkarıldı

Baraj göletinde boğulan çocuğun cesedi çıkarıldı
Son Güncelleme :

08 Ağustos 2021 - 10:57

1360 Okuma

DENİZLİ’nin Pamukkale ilçesindeki Vali Recep Yazıcıoğlu Gökpınar Baraj Göleti’ne arkadaşlarıyla giren ve 8 yaşlarında erkek çocuk, hayatını kaybetti. Olayın ardından arkadaşları kaçarken, çocuğun cesedi balık adamlar tarafından çıkarıldı.

Olay, bugün saat 18.00 sıralarında Vali Recep Yazıcıoğlu Gökpınar Bara Göleti’nde yaşandı. Bir çocuğun gölette boğulduğu ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın Su Altı Arama Kurtarma ekibinin dalgıçları çocuğun cansız bedenini göletten çıkardı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında bir görgü tanığının, 4 çocuğun gölete girdiğini, aralarından birinin boğulmasının ardından diğer 3 çocuğun koşarak kaçtıklarını söylediği öğrenildi.

Polisin olay yerinde yaptığı inceleme sonrası kimliği henüz tespit edilemeyen 8 yaşlarındaki erkek çocuğunun cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Polis, olay yerinden kaçan 3 çocuk ile boğulan çocuğun kimliğini tespit etmeye çalışıyor. 

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ramazan Çetin

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.