Aydın’ın Çine ilçesindeki orman yangınında 3’üncü gün | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 11:47

Aydın’ın Çine ilçesindeki orman yangınında 3’üncü gün

Muğla’nın Yatağan ilçesinde başlayarak komşu il Aydın’ın Çine ilçesine sıçrayan orman yangınını söndürme çalışmaları 3’üncü günde devam ediyor.

Aydın’ın Çine ilçesindeki orman yangınında 3’üncü gün
Son Güncelleme :

08 Ağustos 2021 - 14:39

1380 Okuma

Muğla Yatağan’ın kırsa Hacıveliler Mahallesi, Gökbel Dağı’ndaki ormanlık alanda cuma günü saat 14.00’te başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle komşu il Aydın’ın Çine ilçesine bağlı kırsal Akçaova Mahallesi’ne sıçradı. İhbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait çok sayıda arazöz ile Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 5 helikopterle havadan, çok sayıda arazöz ve itfaiye ise karadan yangına müdahale etti.

Aydın'ın Çine ilçesindeki orman yangınında 3'üncü gün

Dün gün boyu havadan ve karadan yapılan müdahaleler, bugün de sürüyor. Orman yangınının yerleşim yerlerine sıçraması önlendi. Yangının sürdürmek için ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Aydın'ın Çine ilçesindeki orman yangınında 3'üncü gün

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.