18 yaşındaki Sude Akarsu’nun sır ölümü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 12:26

18 yaşındaki Sude Akarsu’nun sır ölümü

İzmit’te Sude Akarsu (18), erkek arkadaşı Onur Ö.’nün (29) evinde başından tabancayla vurulmuş bulundu. Akarsu, ağır yaralı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan Onur Ö. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Sude Akarsu’nun intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

18 yaşındaki Sude Akarsu’nun sır ölümü
Son Güncelleme :

06 Ağustos 2021 - 23:28

4090 Okuma

Olay, dün akşam İzmit’in Topçular Mahallesi, Hilal Sokak’ta meydana geldi. Evden gelen silah sesini duyanların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri geldi. Onur Ö.’nün evine giren ekipler, sevgilisi Sude Akarsu’yu tabancayla vurulmuş olarak ağır yaralı buldu.

Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Akarsu, daha sonra İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakım servisine alınan Sude Akarsu, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay sonrası polis ekipleri, evde incelemede bulunurken, Onur Ö.’yü gözaltına aldı. İfadesinin ardından Onur Ö. serbest kaldı.

İntihar ettiği ihtimali üzerinde durulan Sude Akarsu, bugün Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi.

18 yaşındaki Sude Akarsu'nun sır ölümü

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.