Turkovac’a başvuruda yeni dönem! Artık e-Nabız üzerinden de gönüllü olunabiliyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 10:45

Turkovac’a başvuruda yeni dönem! Artık e-Nabız üzerinden de gönüllü olunabiliyor

Yerli inaktif Kovid-19 aşısı Turkovac’ın klinik çalışmaları için gönüllü olmak isteyenlerin başvuruları, e-Nabız mobil uygulamasından da alınmaya başlandı.

Turkovac’a başvuruda yeni dönem! Artık e-Nabız üzerinden de gönüllü olunabiliyor
Son Güncelleme :

05 Ağustos 2021 - 21:40

1320 Okuma

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) ve Erciyes Üniversitesi iş birliğiyle geliştirilen Turkovac’ın, Faz-3 çalışmaları kapsamında gönüllülere uygulanmasına devam ediliyor.

Daha önce gönüllü olmak isteyenlerin başvuruları, “enabiz.gov.tr” sitesinden alınıyordu. Başvurular, e-Nabız mobil uygulamasına eklenen “Aşı Çalışması İçin Gönüllü Ol” bölümünden de alınmaya başlandı.

İlgili bölümden Turkovac’ın hem Faz-3 çalışması hem de Kovid-19 aşısının üçüncü dozu olarak uygulaması için başvuru yapılabiliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.