Şahan Gökbakar’dan yangınla mücadelede provokasyon uyarısı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 18:26

Şahan Gökbakar’dan yangınla mücadelede provokasyon uyarısı

Marmaris’te 8 gündür devam eden orman yangınında alevler Hisarönü, Orhaniye, Turgut ve Turunç mahallerinde kontrol altına alındı. Orman yangınlarına karşı verilen mücadeleye günlerdir destek veren Şahan Gökbakar bir paylaşımda bulundu. Bölgede gönüllü adı altında provokatör kişilerin bulunduğu dile getiren Gökbakar botla 10-15 kişinin bölgeye geldiğini ve kahraman edasıyla yangını söndürecek gibi yangının içine koştuklarını söylerken, bu kişilerin oradaki ekiplerin düzenini bozduğunu ifade etti.

Şahan Gökbakar’dan yangınla mücadelede provokasyon uyarısı
Son Güncelleme :

05 Ağustos 2021 - 11:23

1420 Okuma

Muğla Marmaris’te çıkan orman yangınına ilişkin sosyal medya hesabından canlı yayınlar yapan ve takipçileriyle bölgedeki son durumu paylaşan komedyen Şahan Gökbakar son paylaşımında uyarılarda bulundu.

‘KOMUT DİNLEMEYİP EKİPLERE HAKARET EDİYORLAR’

Bölgeye gönüllü kisvesi altında provokatörlerin doluştuğunu söyleyen Gökbakar, “Değerli dostlar, gönüllü kisvesi altında buraya provokatörler doluştu. Buraya geliyorlar yangına müdahale edecekmiş gibi. Hiçbir komut dinlemiyorlar. Buradaki itfaiyenin, sahil güvenliğin, donanmanın komutanlarına gözümüzün önünde hakaret ediyorlar. Hiçbir şey söylemeden arka taraftan ateşin içine yürüyorlar. Bu taraftan gelen itfaiye ekipleri ‘Siz ne yapıyorsunuz orada ateş üzerinize geliyor çıkın’ deyince ‘Sen kimsin’ diyorlar. Ve itfaiye ekiplerinin üç dört tanesini cinnete getirdiler. Adamlar devlet memuru olduğu için sakin kalmaya çalışıyorlar. ” dedi.

‘SEN KİMSİN? YANGIN MI SÖNDÜRDÜN HAYATINDA’

Provokatörlerin evinin arkasındaki ağaçlık alanda dolaştığını ifade eden Gökbakar, “Buradan Marmaris jandarmasına ve sahil güvenliğine sesleniyorum. Biz burada 200 kişi yangınla mücadele ederken 10-15 kişi gruplar halinde buraya botla yanaşıyorlar.

Bir anda yangının içine koşuyorlar sanki bir kahraman edasıyla yangını söndürecekmiş gibi buradaki bütün düzeni bozuyorlar. Ardından burada görevini yapanlara engel oluyorlar. Buradaki komutanlar ve itfaiye erleriyle ağız münakaşasına girip hakaret ediyorlar.

Gözümün önünde bir komutana ‘Sen kimsin. Sen ne anlarsın. Yangın mı söndürdün hayatında’ dedi.” ifadesini kullandı.

‘DEMİN BİR TANESİNİ GIRTLAKLIYORDUM’

Sözlerinin devamında olaylar karşısında sinirlerine hakim olamadığını söyleyen Gökbakar, “Burada görevini yapanlara saldırsınlar diye gelen provokatörler var. Demin bir tanesini gırtlaklıyordum burada. İskeleye oturup yemek yiyor ve buradaki bir arkadaşımızın bacağına eliyle vurup bir şeyler söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.