‘Kampanya devleti aciz göstermek için’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 19:57

‘Kampanya devleti aciz göstermek için’

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yurtdışından ve tek merkezden organize edilen yardım kampanyasının ideolojik saiklerle, devleti aciz göstermek amacıyla başlatıldığını belirtti.

‘Kampanya devleti aciz göstermek için’
Son Güncelleme :

03 Ağustos 2021 - 8:26

1720 Okuma

Altun, sosyal medyadan “HelpTurkey” başlığıyla başlatılan yardım kampanyasıyla ilgili “StrongTürkiye” etiketiyle Twitter’dan yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bu akşam itibarıyla yurtdışından ve tek merkezden organize edilen sözde yardım kampanyası ideolojik saiklerle, devletimizi aciz göstermek, devlet-millet birlikteliğimizi zayıflatmak amacıyla başlatılmıştır. Devletimiz dimdik ayaktadır. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi yitirdiğimiz canlar dışında bütün kayıplarımızı telafi edeceğiz. Sosyal iletişim platformlarında yayılan bilgilerin büyük çoğunluğu yalan haberdir. Bugün böyle bir doğal afet durumunda dahi bu türden yalanları yayanların tuzağına düşmeyelim. Lütfen resmi mercilerin açıklamalarına itimat edelim.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.