Turunç’tan çıkarma gemileriyle tahliye | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 04:12

Turunç’tan çıkarma gemileriyle tahliye

Marmaris’in Turunç mevkisinde, yangının büyümesi ve zor doğa koşulları nedeniyle karadan tahliyenin imkansız hale gelmesiyle Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) devreye girdi.

Turunç’tan çıkarma gemileriyle tahliye
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2021 - 8:16

2030 Okuma

Milli Savunma Bakanlığı, Aksaz’daki Deniz Üs Komutanlığı’ndan iki çıkarma gemisinin bölgeye sevk edildiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın denizden tahliye edilmesine destek olmak üzere Aksaz Deniz Üs Komutanlığımızdaki iki çıkarma gemimiz bölgeye sevk edildi” denildi.

Bakanlık ayrıca Türkiye’ye Rusya’dan gelen BE 200 ve Antonov 124 tipi uçakları ile helikopterlere İzmir-Adnan Menderes ile Antalya’daki hava meydan komutanlıklarınca her türlü yer destek hizmetinin verildiğini de bildirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.