Göztepe, Atakan Çankaya yı kadrosuna kattı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 22:30

Göztepe, Atakan Çankaya yı kadrosuna kattı

Göztepe, Atakan Çankaya yı kadrosuna kattı
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2021 - 20:28

4570 Okuma

Göztepe, Ankaragücü‘nden 23 yaşındaki ön libero Atakan Rıdvan Çankaya‘yı satın alma opsiyonuyla beraber 1 yıllığına kiraladı.

Süper Lig ekiplerinden Göztepe’de transfer harekatı sürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, Ankaragücü’nden ön libero Atakan Rıdvan Çankaya’yı satın alma opsiyonuyla beraber kiraladığını duyurdu. İzmir temsilcisi, opsiyonun kullanılması halinde geçerli olacak 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Göztepe, 23 yaşındaki ön liberoya “Hoş geldin” derken sarı-kırmızılı forma altında başarılar diledi.

Futbola Altay alt yapısında başlayan ve profesyonel olan Atakan Rıdvan Çankaya, 2018-2019 sezonunun ortasında Osmanlıspor’a (Ankaraspor), 2020-2021 sezonunda ise Ankaragücü’ne transfer olmuştu. Türkiye U16, U19, U20 ve U21 formasıyla 20 kez milli olan Atakan Rıdvan Çankaya, kariyeri boyunca çıktığı 136 resmi maçta 8 gol, 3 asistlik performans sergiledi. – İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.