BioNTech büyüyor: 500 yeni personel alacak! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 20:28

BioNTech büyüyor: 500 yeni personel alacak!

BioNTech büyüyor: 500 yeni personel alacak!
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2021 - 22:58

1370 Okuma

Koronavirüsüne karşı geliştirdiği aşıya ilk onayı alarak dünya çapında tanınan biyokimya şirketi olan BioNTech, büyümeyi hedefliyor.
kansere karşı ilaç geliştirmek için çalışmalar yapan BioNTech bünyesinde, korona krizinden önce 1300 kişi çalışıyordu. Büyüme planları kapsamında bu yıl içinde 500 yeni personel daha alınacağı belirtildi. Pazarlama birimi için 60 kişinin görevlendirileceği söyleniyor. Şirketin yönetim kurulu üyesi Sierk Poetting, BioNTech’in en başından beri araştırma geliştirme ve üretime yönelik entegre bir şirket olarak kurulduğunu ifade ederken, şimdi de pazarlama bölümüyle yeni bir güç katacaklarını kaydetti. Poetting, bununla birlikte üretim ağını da genişleteceklerini belirtirken, ihtiyaca göre üretim yapacaklarını kaydetti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.