Turgutlu Belediyesinde spora Engel yok | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 22:18

Turgutlu Belediyesinde spora Engel yok

Turgutlu Belediyesinde spora  Engel  yok
Son Güncelleme :

31 Temmuz 2021 - 19:12

1780 Okuma

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce yürütülen “Mutlu Cuma” isimli proje kapsamında, özel gereksinimli çocuklara yönelik spor aktiviteleri gerçekleştiriliyor.

Her yaştan Turgutlulu’nun yüzünü gülümseten projelere imza atan Turgutlu Belediyesi, “Mutlu Cuma” projesiyle bu kez özel gereksinimli çocukların yüzünü güldürdü. Cuma günü ilki gerçekleştirilen projede özel gereksinimli çocukların aileleri de yer aldı, aileler ve çocuklar birbiriyle tanıştı. Çocukların kontrollü bir şekilde mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek spor yapılması sağlandı. Bu sayede aileler ve özel gereksinimli çocuklar keyifli vakit ve özel anlar yaşadı.

Mutlu Cuma projesinin hayata geçmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Mutlu Cuma’ isimli projemizde hem özel gereksinimli çocuklarımızın hem de ailelerimizin rahat bir nefes almalarını, keyifli vakit geçirmelerini hedefledik. Bugün ilki gerçekleşen projemiz oldukça başarılı bir sonuç elde etti. Bundan dolayı çok mutluyum. Bu projeye kıymet veriyor, yanlarında oluyoruz. Özel gereksinimli çocuklarımızın sosyal yaşama aktif olarak katılma konusundaki sıkıntılarını ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalarımız ve projelerimiz artarak devam edecek. Bu projenin hazırlanmasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. – MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.