CHP’nin Genel Merkez’le yaşıt kedisi Şero iyileşti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 16:24

CHP’nin Genel Merkez’le yaşıt kedisi Şero iyileşti

CHP’nin 17 yaşındaki kedisi Şero, Ankara Kedi Hastanesi’nde 7 aylık tedavisinin ardından hastalığını yenerek hayata yeniden tutundu.

CHP’nin Genel Merkez’le yaşıt kedisi Şero iyileşti
Son Güncelleme :

30 Temmuz 2021 - 10:27

2060 Okuma

Kedi Hastanesi Başhekimi Dr. Tarkan Özçetin, Şero’nun sağlık durumu ile ilgili Hürriyet’e şu değerlendirmeleri yaptı: “Şero, hastanemize yedi ay önce geldi. Geldiğinde solunum sıkıntısı yaşıyordu.

Ayrıca yaşa bağlı böbrek ve karaciğer rahatsızlıkları vardı. Uzun süren bu tedavi sürecinde Şero’yu yaşama bağlayabilmek için büyük emek verdik. 17 yaşında (insan yaşıyla 85-100 yaşında) olmasına rağmen Şero’yu tekrar sağlığına kavuşturmanın sevincini yaşıyoruz. Yaşına göre gayet iyi durumda. Yaşının, Türkiye ortalamasının çok üstünde olduğunu söyleyebiliriz. Genel Merkez’le aynı yaştalar.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.