Beyoğlu’nda boşanma tartışmasından dolayı 4 kişinin ölümüne sebep olan şüpheli tutuklandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Mart 2024 - 10:45

Beyoğlu’nda boşanma tartışmasından dolayı 4 kişinin ölümüne sebep olan şüpheli tutuklandı

Beyoğlu’nda gelin damadın akrabaları arasında yaşanan ve 4 kişinin öldüğü silahlı kavgada gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüpheli Mürsel Ağrı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Beyoğlu’nda boşanma tartışmasından dolayı 4 kişinin ölümüne sebep olan şüpheli tutuklandı
Son Güncelleme :

29 Temmuz 2021 - 0:51

2640 Okuma

Beyoğlu Örnektepe Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde dünürler arasında çıkan kavgada Berk Enes Giray, Hulusi Giray ve Burak Giray olay yerinde, Beytullah Akçay ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Olayda yaralanan şüpheli Mürsel Ağrı, tedavisi için gittiği hastanede teslim olmuştu. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Mürsel Ağrı, öğle saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Savcılıkça sorgulanan şüpheli Ağrı, tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Hakimliğe çıkarılan şüpheli Ağrı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.