Son dakika: Meteoroloji’den çok sayıda kente sağanak yağış uyarısı! Etkili olacak | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 01:41

Son dakika: Meteoroloji’den çok sayıda kente sağanak yağış uyarısı! Etkili olacak

Marmara’nın kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Son dakika: Meteoroloji’den çok sayıda kente sağanak yağış uyarısı! Etkili olacak
Son Güncelleme :

22 Temmuz 2021 - 14:59

1420 Okuma

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmeye göre, yarın ülkenin kuzey ve iç kesimlerinde havanın parçalı, yer yer çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Marmara’nın kuzeydoğusu, (Çorum, Gümüşhane, Bayburt hariç) Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ve (Isparta hariç) Batı Akdeniz’in iç kesimleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Ülkenin diğer yerlerinde ise havanın az bulutlu ve açık olması bekleniyor.

Yağışların Zonguldak, Bartın, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize ile Artvin ve Kastamonu’nun kıyı kesimlerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Öte yandan, Doğu Karadeniz’de fırtına, Güney Ege’de fırtınamsı rüzgar öngörülüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.