İzmir’de korkutan yangın! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 12:46

İzmir’de korkutan yangın!

İzmir’in Dikili ilçesinde yerleşim yerine ve Hayıtlı Plajı’ndaki tatilcilerin araçlarına yakın mesafede çıkan yangın, tedirginlik yarattı. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında 10 dönüm tarım, 5 dönüm de makilik alan zarar gördü.

İzmir’de korkutan yangın!
Son Güncelleme :

22 Temmuz 2021 - 17:54

3540 Okuma

Bademli- Denizköy arasında Hayıtlı Plajı’nın üst kısımlarındaki zeytinlik alanda, saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. Alevler kısa sürede yayılarak makilik alana sıçradı.

Alevlere, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 1 helikopter ve 6 arazöz müdahale etti. Yerleşim yerine 150 metre ve tatilcilerin araçlarını park ettiği sahile yaklaşık 70 metre mesafedeki alevler, havadan ve karadan müdahale ile 1 saatlik çalışmayla söndürüldü. Plajdaki tatilciler, söndürme çalışmalarını meraklı gözlerle izledi.

İzmir'de korkutan yangın!

Yangında, ilk belirlemelere göre 10 dönüm tarım, 5 dönüm de makilik alan zarar gördü. Piknik ateşinden çıktığı değerlendirilen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.