İzmir de ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altında | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 01:12

İzmir de ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altında

İzmir de ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altında
Son Güncelleme :

22 Temmuz 2021 - 1:19

3010 Okuma

İzmir’de ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altında

İZMİR – İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın sebebiyle alevlere havadan ve karadan müdahale edildi. Yangın, ekiplerin çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre yangın saat 13.00 sıralarında ilçeye bağlı Yaka Mahallesi mevkiinde bulunan ormanlık alanda meydana geldi. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın sebebiyle bölgeye ekipler sevk edilirken, İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 1 yangın söndürme uçağı, 4 helikopter ve 15 arazöz alevlere müdahale etti.

Alevlerin yerleşim yerlerine uzak olduğu yangın, ekiplerin çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

İzmir'de ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altında

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ali İhsan Çiftçi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.