Dün akşam TV8’de yayınlanan PSV Eindhoven – Galatasaray maçında yaşanan teknik sorunla ilgili Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi. 22:00‘da başlayan ve tüm taraftarları ekrana kilitleyen Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu maçında yaşanan teknik bir arıza, izleyenlerin seyir keyfini yarıda kesti.

Yaşanılan sorunun ardından dün gece sosyal medya gündemine oturan maç hakkında ilginç paylaşımlar yapıldı. Aradan geçen saatlerin ardından ise teknik arızanın neyden kaynaklandığına dair TV8’in sahibi Acun Ilıcalı’dan ilk resmi açıklama geldi.

TV8’de bugün yayınlanan Galatasaray – PSV Eindhoven maçında ilginç bir olay meydana geldi ve izleyicilerin tepkileri TT oldu.

Acun Ilıcalı sanal reklamlar hakkında da bilgi verdi

Yaptığı paylaşımda Acun Ilıcalı, “PSV – Galatasaray maçında TV’de yayınlanan sanal reklamlar ve yaşanan teknik sorun Hollandalı servis sağlayıcıdan kaynaklanmıştır. Uygulanan sanal reklamlar tamamen bilgimiz dışındadır. TV8’in bir gelir elde etmesi asla söz konusu değildir..” dedi.

Acun’un yaptığı paylaşım kısa sürede binlerce kişi tarafından yanıt ve beğeni aldı.

Tüm Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarını dijital platformu Exxen’e getiren Acun, futbol meraklılarını hem TV8 hem de Exxen’e ekranlarına kilitlemeyi hedefliyor. Bunun ilk örneklerinden olan dünkü maç her ne kadar futbolseverleri öfkelendirse ve hayal kırıklığına uğratsa da bugün sabah saatlerinde gelen açıklama tüm olayı çözümledi.

Hollandalı servis sağlayıcılarının sebep olduğu sorun, haliyle Türkiye’deki maç keyfini de etkiledi ve izleyicilerin maçı izleyebilmesinin önüne geçti. Dün yaşanan sorun haliyle gelecekteki maçlar için de bir soru işareti oluşturdu.

Bu sorunun bir daha yaşanıp yaşanmayacağı belirsiz ancak birçok kullanıcının düşüncelerini olumsuz etkilediği kesin. TV8’de yaşanan sorunla alakalı siz neler düşünüyorsunuz? Gelecek Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçları için endişeli misiniz?