Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kritik görüşmeler! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 17:24

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kritik görüşmeler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile ikili ilişkiler ve bölgesel bölgesel konuların ele alındığı telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan ayrıca Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Boşnak Üyesi Caferoviç ile de telefonda görüştü.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kritik görüşmeler!
Son Güncelleme :

21 Temmuz 2021 - 22:36

1580 Okuma

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani, görüşmede, karşılıklı olarak Kurban Bayramı tebriğinde bulundu.

İkili ilişkiler ve bölgesel konuların da ele alındığı görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile bugüne kadar yürüttükleri yüksek düzeydeki iş birliğini ve yakın diyaloğu İran’da görevi devralacak yeni yönetimle de geliştirerek sürdüreceklerine inandığını ifade etti.

Erdoğan öte yandan Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Boşnak Üyesi Caferoviç ile görüşmesinde de karşılıklı olarak Kurban Bayramı tebriğinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.