Çeşme Kaymakamı Çakıcı dan korona uyarısı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 21:06

Çeşme Kaymakamı Çakıcı dan korona uyarısı

Çeşme Kaymakamı Çakıcı dan korona uyarısı
Son Güncelleme :

21 Temmuz 2021 - 13:28

1410 Okuma

Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı, vaka sayılarında bir miktar artış gözlemlendiğini belirterek maske ve mesafe ihlallerinin arttığını, yüzlerce ceza işlemi yapmak zorunda kaldıklarını açıkladı.

Kurban Bayramı sebebiyle ilan edilen 9 günlük tatili değerlendirmek isteyen vatandaşlar tatil beldelerine akın etti. Dönem dönem sıfır vaka ile gündeme gelen Çeşme nüfusu bayram tatili ile 1 milyona ulaşırken, Çeşme Kaymakam Çakıcı sosyal medya sayfasından yaptığı uyarıda şöyle dedi:

“Çeşme’de vaka sayılarımızda bir miktar artış gözlemliyoruz. Denetimlerimizi sıklaştırdık. Lütfen maske, hijyen ve mesafe şartlarına uyalım. Maalesef son günlerde maske ve mesafe ihlalleri arttı. Toplum sağlığını korumak için yüzlerce maske ve mesafe ceza işlemi yapmak zorunda kalıyoruz. Sabit ve hareketli ekiplerimizle yoğun denetimlere başladık. Lütfen maske ve mesafe şartlarına uyalım.” – İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.