Çeşme plajlarında bayram yoğunluğu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 15:12

Çeşme plajlarında bayram yoğunluğu

Çeşme plajlarında bayram yoğunluğu
Son Güncelleme :

20 Temmuz 2021 - 22:56

1940 Okuma

9 günlük bayram tatilinde otellerde yüzde 100 doluluğa ulaşılan Çeşme’nin plajları, ilk günden kalabalıklaştı.

Bazı tatilciler, denize girerkenler, bazıları da güneşlenmeyi tercih etti. Fransa’dan tatile gelen Gülnihal Aslan (47), “İlk önce Özdere, Gümüldür’e gittik. 5 gün orada kaldık sonra Alaçatı’ya geldik. Çeşme’ye gelmişken Ilıca Plajı’nı da görmek istedik. Çok güzel. Biz önceden Antalya’ya tatil amaçlı gidiyorduk. Bu kez İzmir’e gelmek istedik. İzmir’in havası çok güzel, denizi çok güzel. Türkiye’yi çok seviyoruz. Fransa’da yaşıyoruz ama Türkiye’ye gelmeden yapamıyoruz” diye konuştu.

İzmir Menemen’den ailesiyle birlikte tatil için Çeşme’ye gelen Suat Kuran (45) ise “İzmir Menemen’den geldik, koronavirüs sürecinde kronik hastalığım devam ettiği için 9 ay boyunca hiç evden çıkmadım. Çeşme tatili bana bir hediye, ödül oldu. Umarım koronavirüsten bir an önce kurtuluruz ve artık rahat bir nefes alırız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.