Son dakika… KKTC’ye tarihi ziyaret… Merakla bekleniyordu, Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına başladı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 14:59

Son dakika… KKTC’ye tarihi ziyaret… Merakla bekleniyordu, Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 47’nci yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meclisi Özel Oturumu’nda milletvekillerine hitap ediyor.

Son dakika… KKTC’ye tarihi ziyaret… Merakla bekleniyordu, Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına başladı
Son Güncelleme :

19 Temmuz 2021 - 18:17

3620 Okuma

Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 47’nci yıldönümü törenlerine katılmak üzere bugün Lefkoşa’ya gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, KKTC Meclisi’nde vereceği ‘müjde’ merakla bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, merakla beklenen konuşmasına başladı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasından satırbaşları:Bugün bizim için çok ama çok anlamlı bir gün. Kıbrıs Barış Harekatı’nın 47’nci yıl dönümünde KKTC’de bulunmanın bahtiyarlığı içindeyim. Ebedi ve ezeli kardeşliğimizi tüm dünyaya isteseler de istemeseler de bir kez daha ilan edeceğiz. Yine bu ziyaret vesilesiyle ülkelerimiz için son derece önemli bazı müjdelerimizi kamuoyu ve dünya ile paylaşma fırsatı bulacağım.

Cumhuriyet Meclisi, Kıbrıs Türkünün azmini, iradesini ifade eden bir kurumdur.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.