Karşıyaka, Mustafa Aşan ve Mehmet Aksoy la sözleşme yeniledi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 21:52

Karşıyaka, Mustafa Aşan ve Mehmet Aksoy la sözleşme yeniledi

Karşıyaka, Mustafa Aşan ve Mehmet Aksoy la sözleşme yeniledi
Son Güncelleme :

19 Temmuz 2021 - 17:00

1480 Okuma

Karşıyaka, takım kaptanı Mustafa Aşan ile 1 yıllık, kaleci Mehmet Aksoy ile 2 yıllık sözleşme yeniledi.

2021-2022 sezonunda TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Karşıyaka, iç transferde 2 futbolcusuyla yeniden anlaşma sağladı. Yeşil-kırmızılı ekip, sözleşmeleri sona eren takım kaptanı Mustafa Aşan ile 1 yıllık, kaleci Mehmet Aksoy ile 2 yıllık sözleşme yeniledi.

2014 yılından itibaren yeşil-kırmızılı formayı giyen merkez orta saha oyuncusu ve takım kaptanı Mustafa Aşan, Karşıyaka formasıyla 189 maça çıkmış ve bu maçlarda 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Karşıyaka altyapısından yetişen ve 2016-2017 sezonundan itibaren A takım kadrosunda bulunan 23 yaşındaki kaleci Mehmet Aksoy ise yeşil-kırmızılı formayla toplamda 12 maçta sahada yer aldı. – İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.