İZMİR-APARTMAN DUVARINA ÇARPAN SERVİS MİNİBÜSÜ ASILI KALDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 07:52

İZMİR-APARTMAN DUVARINA ÇARPAN SERVİS MİNİBÜSÜ ASILI KALDI

İZMİR-APARTMAN DUVARINA ÇARPAN SERVİS MİNİBÜSÜ ASILI KALDI
Son Güncelleme :

19 Temmuz 2021 - 17:00

1070 Okuma

İZMİR’in Çiğli ilçesinde, freni boşaldığı ileri sürülen servis minibüs, yol kenarındaki demir bariyerleri aşıp apartman duvarına çarparak asılı kaldı. Olayda ölen ya da yaralananın olmadığı öğrenildi.

Olay, saat 23.30 sıralarında Egekent Mahallesi Merkez Camii Kavşağı’nda meydana geldi. Freni boşaldığı ileri sürülen bir servis minibüs, yol kenarında bulunan demir bariyerlere aşarak apartman duvarına çarptı. Servis minibüsü asılı kalırken, kazada ölen ya da yaralananın olmadığı öğrenildi. Öte yandan, kazada servis minibüsünde ve apartmanda hasar meydana geldi. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.