Bodrum’da otelde 18 yaşındaki kıza cinsel saldırı iddiası | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 07:50

Bodrum’da otelde 18 yaşındaki kıza cinsel saldırı iddiası

Tatil beldesi Bodrum’un Türkbükü beldesindeki bir otelde B.D. (19), barda tanıştığı M.Ö. (18) isimli kıza cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. B.D., ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bodrum’da otelde 18 yaşındaki kıza cinsel saldırı iddiası
Son Güncelleme :

19 Temmuz 2021 - 18:20

1590 Okuma

Olay, Bodrum’un turistik mahallelerinden Türkbükü’ndeki bir otelde meydana geldi. B.D. isimli genç, bir barda tanıştığı M.Ö.’ye gecenin ilerleyen saatlerinde cinsel saldırıda bulundu. Olayın ardından M.Ö., jandarmayı arayıp yardım istedi.

İhbar üzerine harekete geçen ekipler, B.D.’yi yakalayarak gözaltına aldı. M.Ö.’nün ise ifadesi alınıp hastaneye gönderildi. Jandarmadaki işlemleri sonrası B.D., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.