Kavurucu sıcaklardan bunalan İstanbullular, Boğaz’a akın etti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 09:57

Kavurucu sıcaklardan bunalan İstanbullular, Boğaz’a akın etti

İstanbul’da etkili olan sıcak hava nedeniyle bunalanlar, serinlemek için sahile akın etti. Sıcaklardan bunalan bazı İstanbullular, Arnavutköy ve Bebek Sahili’nde denize girerek serinlemeye çalıştı. Kimisi de adeta sahildeymişçesine beton üzerine yatarak güneşlenmeye çalıştı.

Kavurucu sıcaklardan bunalan İstanbullular, Boğaz’a akın etti
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2021 - 22:34

1480 Okuma

Birkaç gündür etkili olan kavurucu sıcaklar yüzünden bunalan İstanbullular, çeşitli yöntemlerle serinlemenin yollarını arıyor. Bayram tatili ve sıcakların etkisiyle İstanbul sokakları nispeten boş görünürken, vatandaşların serinlemek için akın etmesiyle birlikte sahillerde yoğunluk yaşandı.

Kavurucu sıcaklardan bunalan İstanbullular, Boğaz'a akın etti

Sıcaklardan bunalan bazıları özellikle Arnavutköy ve Bebek Sahili’nde denize girerek serinlemeye çalıştı. Kimileri kendilerini serin sulara atarak rahatlamaya çalışırken, kimisi de adeta sahildeymişçesine beton üzerine yatarak güneşlenmeye çalıştı.

Kavurucu sıcaklardan bunalan İstanbullular, Boğaz'a akın etti

Fırsat buldukça serinlemek için Arnavutköy’e geldiğini belirten Doğukan Karafazlı “Bugün biraz daha iyi ama dün daha çok sıcaklık vardı. Nem oranı da yüzde 90 civarındaydı. Bugün de sıcak olmasıyla beraber fırsatı bulup denize geldik. Eğleniyoruz burada, siz de görüyorsunuz ne kadar eğlendiğimizi. Haftada 3-4 kez buraya geliyoruz. Eğleniyoruz kendimizce, suda güzel” dedi.

Kavurucu sıcaklardan bunalan İstanbullular, Boğaz'a akın etti

Çocuklarıyla birlikte denize giren Şevket Şerbetçi ise “Tatile gidemediğimiz için çocukları buraya getirip eğlendiriyorum. Bu da bizim tatilimiz. Havalar sıcak, buraya gelip serinliyoruz. Hafta sonu geliyoruz, rahatlıyoruz burada. Başka bir yere gidemiyoruz, burası bizim tatil yerimiz” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.