Rus yolcu uçağı radardan kayboldu! Mucize gerçekleşti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 20:18

Rus yolcu uçağı radardan kayboldu! Mucize gerçekleşti

Rusya’nın Tomsk kenti üzerindeyken radardan kaybolan ve 19 kişiyi (2’si çocuk 15 yolcu ve 4 kişilik mürettebat) taşıyan AN-28 tipi uçağın acil iniş yaptığı ve uçaktaki herkesin hayatta olduğunu açıklandı.

Rus yolcu uçağı radardan kayboldu! Mucize gerçekleşti
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2021 - 9:12

3700 Okuma

Rusya’nın Tomsk kenti üzerindeyken radardan kaybolan ve 19 kişiyi (2’si çocuk 15 yolcu ve 4 kişilik mürettebat) taşıyan AN-28 tipi uçağın akıbeti belli oldu.

SERT İNİŞ YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Uçağın kalkıştan 10-12 dakika sonra radardan kaybolduğu ve bir bölgeye acil iniş yaptığı belirtildi. Tomsk bölgesinde radardan kaybolan yolcu uçağının sert iniş yaptığı ve içindeki 17 kişinin sağ olduğu bildirildi.

Uçağın kısa süre içinde bulunduğu bilgisini paylaşan Rus yetkililer, uçaktaki herkesin hayatta olduğunu açıklandı.

Rusya'da yolcu uçağı falezlere çakıldı! Uçakta kentin lideri vardı, Türkiye'den açıklamaRusya’da yolcu uçağı falezlere çakıldı! Uçakta kentin lideri vardı, Türkiye’den açıklama

Rusya’da geçtiğimiz günlerde, içinde 22’si yolcu 6’sı mürettebat toplam 28 kişinin bulunduğu AN-26 tipi bir uçak, Kamçatka’da falezlere çakılarak denize düşmüş ve uçaktaki herkes hayatını kaybetmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.