Kalplerde yaşıyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 02:41

Kalplerde yaşıyor

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara’da Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in Niğde’nin Bor ilçesindeki kabri, dün ziyaretçi akınına uğradı.

Kalplerde yaşıyor
Son Güncelleme :

16 Temmuz 2021 - 8:17

2240 Okuma

Farklı şehirlerden gelen ziyaretçiler, Halisdemir’in mezarı başında dua okudu. Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı Emrah Özdemir de mezarı ziyaret etti. Vali Şimşek, Halisdemir’in kahramanlığını, cesaretini herkesin bildiğini belirterek, “Şehit Ömer Halisdemir, hem darbenin seyrini değiştirdi hem de o gecenin sembol isimlerinden biri oldu. Bir anlamda da ülkemizin kaderini değiştirdi. Kendisini rahmetle, şükranla anıyorum. İnanıyorum ki bu topraklardan gerektiği zaman bu vatan için bu millet için bu bayrak için kendini seve seve feda edebilecek nice kahramanlar çıkacaktır” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.