Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 15 Temmuz mesajları! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 17:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 15 Temmuz mesajları!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye’deki 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni’nde önemli açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 15 Temmuz mesajları!
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2021 - 20:36

1380 Okuma

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satrıbaşları:Kur’an tilavetiyle başlayan törende Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Türkiye’nin benzer ihanetlere uğramaması için başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütleri, her türlü fitne ve fesat odaklarına karşı teyakkuz halinde olmayı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.15 Temmuz gecesi FETÖ’cü hainlerin kurşunları ve bombaları altında son nefeslerini veren 251 şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Aynı gece gazilikle müşerref olan kardeşlerimize Rabbimden sağlık ve afiyet temenni ediyorum. Tüm terör örgütlerine, fitne, fesat odaklarına karşı teyakkuz halinde olmayı sürdüreceğiz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.