CEV 20 Yaş Altı Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası İzmir de tamamlandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 19:21

CEV 20 Yaş Altı Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası İzmir de tamamlandı

CEV 20 Yaş Altı Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası İzmir de tamamlandı
Son Güncelleme :

12 Temmuz 2021 - 13:28

1400 Okuma

CEV 20 Yaş Altı Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası, İzmir‘de sona erdi.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre İnciraltı Plaj Voleybolu Tesisleri’nde düzenlenen şampiyona, erkekler ve kadınlar kategorilerinde oynanan yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmalarının ardından tamamlandı.

Organizasyonda kadınlarda final maçında Bocharova/Gubina (Rusya) ikilisi, Moreno/Vergara (İspanya) ekibini 21-19, 21-18’lik setlerle 2-0 mağlup ederek birinci oldu.

Erkekler final maçında ise Slovenya’dan Mozic-Bracko ekibi, Norveç’ten Mol M./Sunde ikilisini 15-21, 15-21’lik setlerle 2-0 yenerek birincilik elde etti.

Düzenlenen törenle kupa ve madalyalar dereceye giren ekiplere takdim edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı / Fatih Çakmak

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.