Öğrenciler, İnciraltı Kent Ormanı nda Telafide Ben de Varım dedi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 16:13

Öğrenciler, İnciraltı Kent Ormanı nda Telafide Ben de Varım dedi

Öğrenciler, İnciraltı Kent Ormanı nda  Telafide Ben de Varım  dedi
Son Güncelleme :

10 Temmuz 2021 - 10:39

2030 Okuma

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan ‘Telafide Ben de Varım’ programıyla, salgın döneminin olumsuz etkilerinin giderilmesi, öğrencilerin sosyal, kültürel, sportif ve akademik gelişimlerinin artırılması hedefleniyor.

Program kapsamında bir dizi faaliyet gerçekleştiren İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, İnciraltı Kent Ormanı’nda düzenlediği etkinliğe Balçova Kaymakamı Ahmet Hamdi Usta, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, Balçova İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Atilla, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Etkinlik, Balçova İnciraltı Kent Ormanı’nda işaret diliyle istiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Renkli görüntülere sahne olan doğa yürüyüşün ardından katılımcılar, ilgi alanlarına göre başvuruda bulundukları istasyonlarda buluştular.

Spordan sanata, akıl zekâ oyulanlarından robotik kodlama atölyelerine, çocuk oyunlarından değerler eğitimine kadar çeşitli başlıklarda 10 istasyonda şenlik havasında gerçekleştirilen etkinlikler katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Kaynak: Bültenler

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.