Libya’da Türk bayraklı dayanışma gösterisi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 13:29

Libya’da Türk bayraklı dayanışma gösterisi

Libya’nın başkenti Trablus’ta toplanan kalabalık, ülkenin doğusundaki Tobruk kentinde Türk bayrağını hedef alan provokasyonu kınayan gösteri düzenledi.

Libya’da Türk bayraklı dayanışma gösterisi
Son Güncelleme :

10 Temmuz 2021 - 22:09

1590 Okuma

Trablus’un Şehitler Meydanı’nda toplanan Libyalılar, ellerinde Libya ve Türk bayrakları ile ülkenin doğusundaki gayrimeşru güçlerin lideri Halife Hafter’i kınayarak “Savaş suçlusu Hafter’e hayır!” sloganları attı.

Türk bayrağı taşıyan Libyalılardan Hüseyin el-Tuveyri, “Bugün, Türk bayrağına saldıranlara karşı Türk bayrağı taşıyoruz. Çünkü Türkiye’nin, Libya’ya, Filistin’e ve tüm ülkelere yönelik onurlu bir duruşu var.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.