Aydın da hatalı sollama kazası: 1 ölü, 1 yaralı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 09:59

Aydın da hatalı sollama kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Aydın da  hatalı sollama  kazası: 1 ölü, 1 yaralı
Son Güncelleme :

10 Temmuz 2021 - 17:02

2140 Okuma

AYDIN’ın Germencik ilçesinde, otomobiliyle hatalı sollama yapıp, TIR’a çarpan Ali Bulan (67) yaşamını yitirdi, aracındaki Tevfik Cin (63) ise yaralandı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında, Ortaklar Mahallesi D- 550 yolunda meydana geldi. İzmir’in Selçuk ilçesi yönüne giden Ali Bulan, kullandığı 09 AEK 500 plakalı otomobille aynı yöndeki aracı sollamak istedi. Bulan’ın, yolun çalışma nedeniyle tek şeride düşürüldüğünü fark etmemesiyle sollama sırasında kontrolünden çıkan otomobil, karşı şeritten gelen Bahri Simgar (51) yönetimindeki 09 AEN 292 plakalı TIR’a çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, sürücü Ali Bulan’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Otomobilde yaralanan Tevfik Cin ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan incelemenin ardından Ali Bulan’ın cansız bedeni, Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Burhan Ceyhan

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.