Aile faciası | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 02:54

Aile faciası

Ankara’da yaşayan Öznur Aydın, 23 yaşındaki kızı Meryem Atsak ile torunları 9 aylık Merve ve 3 yaşındaki Ömer İsmail’i öldürdü. Aynı silahla intihar etmek istedi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Aile faciası
Son Güncelleme :

08 Temmuz 2021 - 9:22

2040 Okuma

Eşiyle sorunlar yaşayan Meryem Atsak (23), iki küçük çocuğuyla anne ve babasının yaşadığı Mamak ilçesi Küçükkayaş Mahallesi’ndeki evine geldi. Babaevine sığınan Meryem ile annesi Öznur Aydın arasında dün öğle saatlerinde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada cinnet getiren Öznur Aydın (55), inşaat işleriyle uğraşan eşinin ruhsatsız tabancasını aldı ve kızı Meryem ile torunları Merve ve Ömer İsmail Atsak’a kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan Meryem Atsak ve 2 minik çocuğu, olay yerinde hayatlarını kaybetti.

3 YIL ÖNCE EVLENMİŞ

Öznur Aydın, daha sonra aynı silahı göğsüne dayayıp ateşledi. İhbar üzerine eve gelen 112 Acil Servis ekipleri, ağır yaralı bulduğu Öznur Aydın’ı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Öznur Aydın’ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı. Cinayet Büro ve olay yeri inceleme ekipleri, evde detaylı incelemelerde bulundu. Evde delil olabilecek tüm materyalar toplanarak kriminal incelemeye gönderildi.

Olayda kullanılan silah da balistik incelemeye gönderildi. Öznur Aydın’ın eşi ile Meryem Atsak’ın eşi de ifadeleri alınmak üzere Emniyet’e götürüldü. Meryem Atsak’ın 3 yıl önce evlendiği, eşinin işsiz olması nedeniyle sorunlar yaşadıkları öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.