Son dakika: Yolcu uçağı denize düştü, uçakta kentin lideri de vardı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 11:04

Son dakika: Yolcu uçağı denize düştü, uçakta kentin lideri de vardı

Son Dakika Rusya’da içinde yaklaşık 30 yolcusu bulunan AN-26 tipi bir uçakla irtibat koptu. Yolcu uçağının denize düştüğü açıklanırken, yerinin de belirlendiği kaydedildi. Uçakta, Palana kenti lideri Olga Mohireva’nın da olduğu aktarıldı.

Son dakika: Yolcu uçağı denize düştü, uçakta kentin lideri de vardı
Son Güncelleme :

06 Temmuz 2021 - 14:06

1480 Okuma

Son Dakika Haberi: Rusya’da içinde 22’si yolcu 6’sı mürettebat toplam 28 kişinin bulduğu AN-26 tipi bir uçakla irtibat koptu.

Ülkenin doğusunda yer alan Kamçatka’da kaybolan uçakla son olarak iniş yapmaya hazırlanırken bağlantı kurulduğu belirtildi.

AN-26’nın, Kamçatka bölgesinde Petropavlovsk-Kamchatsky kentinden Palana kentine uçtuğu aktarıldı.

İLK RESMİ AÇIKLAMA

Rusya Acil Durumlar Servisi, “Bağlantının kesildiği AN-26 tipi uçak deniz düştü, uçağın yeri belirlendi” ifadelerini kullandı.

Bölge yetkililerinin verdiği rakamlara göre ise; uçakta 6 mürettebat ve 1’i çocuk 21 yolcu bulunuyor. Uçakta ayrıca Palana kenti lideri Olga Mohireva da var.

AYRINTILAR GELİYOR….

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.