Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere müjde | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 15:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere müjde

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısında ele alınan başlıklara ilişkin bilgi verdi ve gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere müjde
Son Güncelleme :

06 Temmuz 2021 - 8:05

1310 Okuma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Emeklilerimizin temmuz ayı emekli aylıkları ile bayram ikramiyelerini Kurban Bayramı öncesinde ödeyeceğiz. Emeklilerimizin aylıklarında ocak-temmuz dönemi TÜFE oranını dikkate alarak yüzde 8,45 oranında artış yapıyoruz. Böylece 12,7 milyon vatandaşımıza 12,3 milyar lirası Kurban Bayramı ikramiyesi olmak üzere toplamda 38 milyar liralık bir ödeme gerçekleştireceğiz” dedi.İLGİLİ HABERCumhurbaşkanı Erdoğan: “FETÖ’nün Orta Asya sorumlusu Türkiye’ye getirildi”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.